UNC Centrum Voor gezondheidsbevordering En ziektepreventie

gezondheid advies van de arts

Weet u hoe te genezen van hoge bloeddruk zonder medicatie? Om het handhaven van een alkalische evenwicht in je lichaam, de pH-wonder dieet stimuleert het eten van alkalische voedingsmiddelen, en ontmoedigt het eten van zure voedingsmiddelen. Het beheren van diabetes.

Het hebben van diabetes verdubbelt het risico van diabetes hart-en vaatziekten Dat is omdat na verloop van tijd, een hoge bloedsuikerspiegel van diabetes kan schade aan je bloedvaten en de zenuwen die de controle van uw hart en bloedvaten. Het is dus belangrijk om te laten testen voor diabetes, en als je het hebt, om het onder controle houden. Deze ziekten dragen bij tot het voorkomen van een van beide het verkrijgen van harde of het behoud van de stevigheid. Ze beschadigen de binnenste bekleding van de bloedvaten van het lid, die vervolgens leidt tot een beperking in de bloedstroom als gevolg van het ontbreken van de uitzetting. De buikholte van de ziekte gevolgen heeft voor miljoenen Amerikanen. Helaas, veel mensen weten niet dat ze coeliakie hebben. Als u de symptomen van coeliakie, gluten vermijden en het nemen van een voedingssupplement voor gastro-intestinale gezondheid te helpen genezen van de darmen en het voorkomen van schade op de lange termijn.

ADDONS
Kneeactive Pro
BurnBooster
BurnBooster vermindert de eetlust. Het maakt gewichtsverlies sneller. Het verlaagt cholesterol. Het voegt energie toe.

Een secundaire ziekte is een ziekte die een sequela of complicatie van een voorafgaande, oorzakelijke ziekte, die wordt aangeduid als de primaire ziekte of gewoon de onderliggende oorzaak ( root cause ). Bijvoorbeeld een bacteriële infectie kan worden primaire, waarin een gezond persoon is blootgesteld aan bacteriën en besmet wordt, of het kan zijn secundair aan een primaire oorzaak, dat predisponeert het lichaam op een infectie. Bijvoorbeeld, een primaire virale infectie die het immuunsysteem verzwakt kan leiden tot een secundaire bacteriële infectie. Ook een primaire branden dat creëert een open wond kan een beginpunt vormen voor bacteriën, en leiden tot een secundaire bacteriële infectie. Kanker - Mensen die lijden aan de ziekte van de buikholte en zijn niet te voorkomen dat gluten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van bepaalde vormen van kanker, met inbegrip van dunne darm kanker en darm lymfoom.

Daar ga je! Boven gericht zijn een onbetwistbare voorwaarde voor iedereen om te weten voor een gezond hart. De naturalist antwoord op de vraag wat maakt een aantal medische interventies gericht tegen ziekte is dat de voorwaarden die artsen de behandeling van ziekten, voor zover zij betrekking hebben op natuurlijke storingen. De constructivistische visie is dat de klasse van wat wij noemen storingen wordt geplukt door haar betrokkenheid in de medische praktijk, en niet de andere manier rond. Cooper en Harris probeert te baseren hun analyse op onze praktijken, maar ze zijn niet in staat om onderscheid te maken van medische praktijken van niet-medische redenen. Ongezonde voeding is een belangrijke oorzaak van hart-en vaatziekten resulteert in de opbouw van cholesterol en vet in de binnenwand van de slagaders die het vernauwt de bloedvaten, belemmert de bloedsomloop en uiteindelijk veroorzaakt hartaanvallen.

Het leiden van een zittend leven is een andere oorzaak van hart-en vaatziekten. Over de jaren is er een toename in het aantal gemelde gevallen van op jonge leeftijd hart-en vaatziekten, en cardiologen binden deze in de sedentaire levensstijl dat velen van ons leiden vandaag. Er is een behoefte om de hartslag verhogen om gezond te blijven, en we kunnen dit niet doen zitten in de voorkant van de televisie of de computer. De meeste van ons niet eens te lopen naar de winkel om de hoek voor een brood, laat staan het uitvoeren van een gezond hart oefeningen. Helaas voor velen, oefening wordt beperkt op het indrukken van toetsen op de afstandsbediening. Bij jonge en gezonde mensen uw longontsteking wordt behandeld met succes, maar met de leeftijd en als uw gezondheid is verslechterd: hartfalen of longaandoeningen longontsteking is moeilijker te genezen. U kan de ontwikkeling van de volgende complicaties: Bacteriëmie als de infectie valt uw bloedbaan deze manier verspreidt zich snel naar andere organen, interfereert met uw vermogen om te ademen omdat inflammates uw longen. Pleurale effusie treedt op wanneer soms vocht ophoopt tussen de dunne, transparante folie (borstvlies) van uw longen en de borstwand.

Regelmatig bewegen - er wordt gezegd dat als je wilt om eeuwig jong, regelmatig oefenen. Lichaamsbeweging vermindert het risico van hart-en vaatziekten, diabetes, stress, depressie, obesitas , kanker, osteoporose, en meer. Regelmatige lichaamsbeweging voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid, verbetert de hersenfunctie en het gevoel van eigenwaarde wacht niet tot uw gezondheid is ontaard voordat u begint met trainen. U hoeft niet sportief te oefenen, Doen ongeveer 30 tot 45 minuten snel wandelen per dag is al genoeg om het stimuleren van alle organen van je lichaam. Echter, u kan nodig zijn om in bed te blijven bij het nemen van bepaalde medicijnen.

Daarom, als u onder behandeling bent, bespreek met uw arts voordat u een trainingsprogramma begint. Meestal is de vloeistof toelage is ongeveer 500 mL meer dan de vorige dag 24 - uurs urine-output.

Calorieën worden geleverd door koolhydraten en vet om te voorkomen dat het verspillen.

Vitamine suppletie is noodzakelijk omdat een eiwit-beperkt dieet niet voorziet in de noodzakelijke aanvulling van de vitaminen.

Bovendien, de patiënt dialyse kan verliezen in water oplosbare vitaminen uit het bloed tijdens de dialyse behandeling.